בולונז טבעוני מנצח מי לא אוהב?

ארוחת צהריים לכל המשפחה עם פסטה רכה עטופה ברוטב עגבניות והטחון של פרפקט. געגועים לילדות במטבח של אמא

מרכיבים:

500 ג"ר טחון של פרפקט

1 חבילה פסטה 500 ג"ר

2 בצל סגול קלוף דק

2 גזר קלוף קצוץ דק

6 שיני שום מעוכות

1 קופסת 250 גר פלאם טומטו (עגבניות תמר מקולפות) לטחון את תכולת הקופסה כולל הנוזלים לפני שמכניסים לתבשיל

20 עלי בזיליקום גדולים מופרדים

1 כף אורגנו יבש

2 כפות סוכר

1 כף פלפל שחור גרוס

מלח לפי הטעם

כף שמן זית

אופן הכנה

את הפסטה מבשלים במים רותחים ושמן זית לפי זמן היצרן.

מחממים סיר עם שמן ומכניסים את הגזר והבצל לטיגון עד להזהבה לאחר מכן מכניסים את הפרפקט מיקס טחון , משתמשים במזלג לפורר אותו במהלך הטיגון

לאחר שהטחון פורר מוסיפים את השום, הפלאם טומטו( טחון), עלי בזיליקום ומחכים לרתיחה.

מורידים ללהבה בינונית ומכניסים את כל התבלינים לעוד כ 20 דק בישול עם מכסה כמעט סגור

בודקים טעמים, מחזקים במידת הצורך

בתאבון